3F project


Rólunk

 

A 3F project 2010-ben kezdte meg tevékenységét a projektalapú fénytervezés területén, kihasználva a tervezési terület kapcsolatát építészettel, belsőépítészettel és elektromostervezéssel.

A projektalapú tervezést kiszolgálva a megoldás az elsődleges cél: a tervezőcsapat design projektet készít, melyet ezt követően megfelelő technikai elemekkel lát el.

 

„Tervezők vagyunk, a fénnyel, mint építészeti elemmel, térmeghatározóval foglalkozunk. Fényt, fényhatást tervezünk, életteret hozunk létre. Mikor világítási terveket készítünk az egyes helyek egyedi sajátosságaira, az ottani igényekre figyelünk, megtöltjük tartalommal, élettel, egy új dimenzióval.”
- 3F project


 

A cég munkái egyaránt kerülnek ki közületi- és magánmegrendelések közül. A megbízóknak mindig saját tervezési látásmódot nyújtva a megrendelői igényeket kiszolgálva, az adott feladatra igazítva.

Technikai és design szemléletben egyaránt jártas, széleskörű beszállítói partnerkapcsolataival a 3F project naprakész és flexibilis világítási megoldásokat kínál. A 3F project ügyfelei teljes design szolgáltatásban részesülnek a világítástervezés területén, a tervezőasztaltól a megvalósulásig. A koncepció és a végleges világítási tervek széles termékválasztékkal készülnek.

 

"Tértervezés nem lehetséges fénytervezés nélkül.
A 3F project ügyfelei teljes design szolgáltatásban részesülnek a világítástervezés területén, a tervezőasztaltól a megvalósításig."

- 3F project


 
 

4eab801d78abc961d13005aea43de18276abcf40.jpeg
 

Aktuális

 
 
 
Screen Shot 2017-11-28 at 15.56.32.png