Euroluce 2023: kreativitás és innováció a világítástervezésben

Az Euroluce a Salone del Mobile kétévente megrendezésre kerülő eseménye, melynek középpontjában a világítástervezés áll. Az otthoni, munkahelyi, vendéglátási, kiskereskedelmi, közösségi és egyéb terek világítási megoldásait bemutató Euroluce a kreativitás és az innováció igazi forrása a világítástervezésben.


Miről szól az Euroluce?

Az Euroluce a világhírű kétévente megrendezett világítástechnikai kiállítás, amely az embereket állítja a világítás tervezésének középpontjába. A szakkiállítás fontos hidat képez a világítástechnika és bútoripar között, és teljesen új látásmódot kínál arról, hogy a világítás miképp fokozhatja a tér megjelenését, mint design elem.

Az esemény - amely a legkorszerűbb technológiákat és a designkultúra globális mércéjét képviseli - a világítástechnikai gyártók, tervezők, építészek és kereskedők által leginkább várt világítási kiállítás. Ők azok, akik a világítótestek két alapértékének - a funkcionalitásnak és az érzelmi hatásnak - a harmonikus egyensúlyát keresik. Éppen ezért, az Euroluce a trendek és inspirációk, valamint a világítási irányzatok legmegbízhatóbb forrása.

Euroluce 2023: az idei év eredményei

Az Euroluce esemény, amely fényt visz minden második évbe, egy időben zajlott a milánói Salone del Mobile elismert bútor- és designkiállítással, amely nemzetközi referencia pontot jelent a bútor- és designszektorban. Az idei évben több mint 400, kiemelkedő minőséget jelképező olasz és egyéb külföldi kiállító gyűlt össze, mintegy 38 000 négyzetméteres kiállítási területen, 6 nap alatt közel 340 000 látogatóval, 165 országból.

A kiállításon a legújabb kültéri, beltéri, ipari, kórházi, dísz, hangulat és speciális felhasználású világítási megoldások, valamint automata világítási rendszerek hatalmas választéka került bemutatásra.

Euroluce 2025: mi várható a következő kiállításon?

Az Euroluce nem csupán egy találkozóhely. Sokkal inkább az üzleti színtér kiválósága, az egyik legelőkelőbb szakvásár, a fenntarthatóság és energiatakarékosság fontosságára való emlékeztető. Egy olyan nemzetközi esemény, ahol széles körű világítástechnikai termékeket, beleértve a függőlámpákat, mennyezeti lámpákat, falikapcsolókat, állólámpákat, asztali lámpákat, sínrendszereket, beépített világítást és díszvilágítást is bemutatnak. 

Az esemény mindig is kiváló platformot jelentett az új nemzetközi üzleti kapcsolatok elősegítésére minden kiállító számára. Helyszínéül szolgál a valóságos technológiai innováció megismerésének, ahol a világ legjobb innovátorai és gyártói fedezhetik fel az építészetileg fenntartható és energiatakarékos világítási lehetőségeket, a legújabb LED és OLED technológiákat, valamint az intelligens világítási rendszerek legújabb generációit.

Az Euroluce 2025-ben is folytatja küldetését, hogy a legfrissebb világítási megoldásokat mutathassa be az otthonok, irodák, vendéglátóhelyek és kültéri terek megvilágítására. Évről évre kiemelkedő minőségű világítási márkák széles választékával találkozhatunk, melyek között partnereink is nagy számban megtalálhatóak. 

Nézd meg partnereink, a Flos, Santa & Cole és L&L Luce&Light kiemelkedő megoldásait a lakossági, kereskedelmi és építészeti projektekhez egyaránt.

 
 
Zsolt Szabó